KP Mreža

Šta je KP Mreža?

KP Mreža je mreža računovođa koji koriste KPSoftFin program za vođenje knjiga i koji koriste neku od sledećih usluga KontoProma:
- online konsultacije po pitanjama koja se tiču primjene propisa iz oblasti knjigovodstva
- promociju na našoj internet stranici
- obezbjeđivanje novih klijenata.

Računovođa se može odlučiti za sve ili neku od navedenih usluga. Nivo usluga i obim saradnje se definiše ugovorom između KontoProma i računovođe.Koje su prednosti KP Mreže?

Softver po mjeri knjigovođe: Automatizacija knjiženja i unakrsna kontrola finansija i robne (poslovne) evidencije samo su neke od prednosti online knjigovodstvenog i poslovnog softvera koji računovođi omogućavaju kvalitetno i efikasno vođenje knjiga.

Sigurnost u tumačenju propisa: Član KP Mreže može da nam postavi bilo koje pitanje iz oblasti knjigovodstva i zatraži savjet.

Privlačenje novih klijenata online mogućnostima: Jedan od osnovnih razloga zašto klijenti biraju nas je upravo softver koji im pruža online pristup podacima i online poslovanje. Klijenti računovođa koji su članovi KP Mreže imaće online pristup knjigovodstvenim podacima. Član KP Mreže može svojim klijentima ponuditi KPSoftPro poslovni softver za fakturisanje, kalkulisanje, proizvodnju... što omogućava automatsko knjiženje i svodi na minimum fizičku razmjenu dokumentacije.

Obezbjeđivanje novih klijenta: Putem naše internet stranice promovisaćemo računovođe koji su članovi KP Mreže i time omogućiti priliv novih klijenata, kao i direktnim povezivanjem zainteresovanih klijenata sa članom mreže.Kako postati član KP mreže?

Osnovni uslov za članstvo u KP Mreži jeste da računovođa koristi naš softver bar za jednog klijenta, kao i za sve klijente koje su stekli članstvom u KP Mreži.Naš motiv za kreiranje KP mreže?

Naš osnovni motiv za kreiranje KP mreže jeste sticanje saradnika koji rade po sličnom principu kao mi. Želimo da budemo u mogućnosti klijentu koji je zatražio uslugu od nas, a koju nismo u mogućnosti pružiti, da li zbog opterećenosti ili njegove lokacije, da ponudimo saradnju sa računovođom koji nudi ono što i mi nudimo.O detaljima kako postati član KP Mreže možete saznati slanjem upita na email adresu info@kontoprom.com.